Etiket Sonuçları: Gezi

Ekm

Cumhuriyet'in 100. Yılını Kutladığımız bu haftada Bizlerde Cumhuriyet tarihinde önemli bir yeri olan Uşak Nuri Şeker Fabrikasına Ziyarette bulunduk. Fabrikanın Cumhuriyet tarihindeki önemi hakkında bilgi edindik. Fabrika gezisi sonrası Uşak Arkeoloji müzesine ziyarette bulunduk.

Eyl

27 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında Çiğli Havalimanı’nda gerçekleşen 9. TEKNOFEST etkinliğine katılım sağladık.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği olan Uşak Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Teknofest etkinliğinden sonra İzmir Doğal Yaşam Merkezi Hayvanat Bahçesi gezilmiştir.

Nis

Erasmus+ projesi kapsamında "Doğadan İlham Alan Gençler", "Your Nature is Childrens Future" isimli projemizin ilk hareketliliği olarak İspanya ya gidilmiştir.

Ciudad Real, Toledo, ve Madrid şehirleri gezilmiştir.

İspanya doğasında gezi yapılmış. İspanya kültürü öğrenilmiş, eğitim ortamları incelenmiştir. Böcek oteli yapılmıştır. Eğitimin sonunda Öğretmen ve öğrencilerimize sertifikaları okul müdürü tarafından verilmiştir.

Projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.