OKULUMUZUN TARİHİ

Yiğit ailesi eğitime önem verip gerekli desteği sağlayarak kalıcı bir eser bırakmak istemişlerdir ve adını verdikleri Sultan Halil Yiğit Ticaret Meslek Lisesini yaptırmışlardır, 2000 yılında açılışını gerçekleştirmişlerdir. Okul 2001 – 2002 Öğretim yılında eğitim öğretime başlamıştır, bünyesinden bilişim teknolojileri alanı ve muhasebe finansman alanı bulunmaktadır. 2015 yılında Adalet Alanı açılmıştır. Okulumuz tam gün tam yıl kapsamında eğitim öğretimi sürdürmektedir, bu kapsamda örgün eğitim saatleri dışında halka yönelik bilgisayar ve bilgisayarlı muhasebe kursları düzenlemektedir. Ayrıca okulumuz 2001 – 2002 eğitim öğretim yılından itibaren toplam kalite Yönetimi ‘ ni benimseyerek bu doğrultuda   çalışmalara başlamış ve öğrencilerimizin daha seçkin ortamlarda öğrenim görmelerini sağlayabilmek için gerekli programlar hazırlanmıştır ve hazırlanan programın uygulamasına  geçilmiştir. 2015 yılında okulumuz Esentepe deki yeni binasına taşınmıştır.

Yayın: 21.11.2013 - Güncelleme: 18.03.2024 20:14 - Görüntülenme: 1109

Etiketler :