Etiket Sonuçları: Yapay zeka

15 öğrencimiz 19 eser ile okulumuz hakkında şarkılarını yapmışlardır.

21. yy becerileri arasında gösterilen, endüstri4.0 da geçen yapay zeka konusu okulumuz öğrencilerine anlatılmış ve müzik bilgisi olmadan da bilişim araçları kullanılarak şarkı yapılabileceği öğrencilerimiz tarafından ispatlanmıştır.

Okul müdürümüz dereceye giren şarkıların sahiplerine ödüllerini vermiştir. Diğer öğrencilere kalem hediye edilmiştir. Ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilerin isimleri yılsonunda Our Belgesi alması teklif edilmiştir. Yariışmayı düzenleyen Herkese teşekür ederiz.

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Sultan Halil Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yapay Zekâ ile Okul Şarkısı Hazırlama Yarışması Şartnamesi

Giriş: Müzik kişiyi sakinleştirir, gevşetir. Müzik öğrenme, dinleme gibi fonksiyonlara yardımcı olur, İnsanın ruhunu sakinleştirir, onu özgür kılar. Sanat toplum için önemlidir ve Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi “sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir”.